Voor rust, inzicht en duidelijkheid

Administratie

Bah, weer die administratie…”

Herkenbaar?
Niet vreemd hoor. De meeste mensen zien op tegen de boekhouding. Maar ik niet! Ik vind het heerlijk om zaken op orde te brengen. Je kunt bij mij terecht voor het invoeren en controleren van de administratie, belastingaangiften en bijbehorend organisatieadvies.

Met inzicht in je geldzaken weet je hoe je er echt voor staat

De basis van jouw organisatie

Financiële inzichten

Ondernemers zijn goed in wat ze doen en richten hun hele bedrijf in rond hun talenten. Vaak vergeten ze echter dat de administratie de basis is van hun bedrijf. En die basis moet dus kloppen. Het is belangrijk om te weten hoe je er financieel voor staat. Zonder inzicht heb je weinig bestaansrecht. Jouw werk moet immers wel genoeg opleveren. Met inzicht in je geldzaken weet je hoe je er écht voor staat. Dat maakt jouw succesbeleving vele malen groter.

Rust in de tent

Jouw boekhouding in goede handen

Ik ben dol op cijfertjes en zorg graag voor een gezond financieel beheer van jouw bedrijf. Dat kan middels begeleiding en middels gehele overdracht. In een begeleidingstraject dragen wij samen zorg voor jouw boekhouding. Je houdt je boeken zelf bij, maar in overleg draag ik zorg voor de eindcontrole en aangiften. Het is echter ook mogelijk dat ik jouw boekhouding geheel overneem. Ontzorgen noem ik dat. Niet meer die hele zaterdag in de maand opofferen voor ‘dat gedoe’, maar je enkel op je corebusiness focussen. Een hele verademing. Het uit handen geven van je administratie geeft rust.