Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van personeel en financiën heb ik me gespecialiseerd in de ruggengraat van elke organisatie: de mensen en de cijfers! De optimale basis van een bedrijf bestaat immers uit een efficiënte bedrijfsvoering, maar ook zeker uit het ontwikkelen en inzetten van de juiste mensen op de juiste plek. Ook op het gebied van begroting, formatie en budgettering sta ik mijn mannetje. Kennis die ik graag deel met anderen.

Je doet het niet in je eendje

Als ondernemer ben je vaak alleen verantwoordelijk voor het succes van jouw bedrijf. Sparren met anderen kan dan ook de boost zijn die je nodig hebt. Door goed te luisteren help ik ondernemers om betere resultaten te halen. Graag ondersteun ik (startende) ondernemers met het opzetten en/of optimaliseren van hun bedrijfsactiviteiten. Van boekhouding tot inspirerend advies. Ik hou ervan om mensen op een persoonlijke manier te stimuleren en te motiveren om in beweging te komen. Om ze aan te sporen om de stappen te gaan nemen waarmee ze hun dromen kunnen verwezenlijken. En om van hun problemen oplossingen te maken.

Of het nu gaat om jouw persoonlijke loopbaan, de start van een eigen bedrijf of het versterken van een bestaande organisatie: ik ben jouw luisterend oor en klankbord.

Het eendje

“Vraag me niet waarom, maar ik heb gewoon iets met badeendjes. De eerste kreeg ik van mijn moeder, gewoon meegenomen van de rommelmarkt. Inmiddels kom je ze door mijn hele huis tegen, in allerlei kleuren en maten. Zo’n stom eendje raakt me, het maakt me vrolijk! Ze dobberen en duikelen, en staan soms wat wiebelig op hun pootjes, maar: ze hebben potentie, net zoals menig beginnend ondernemer. Een eendje is groot, maar nog niet groot genoeg om een eend te zijn. Ze weten nog niet hoe en wat. Maar met een beetje aandacht en sturing zullen ze sterker in hun schoenen staan.”