Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van personeel en financiën heb ik me gespecialiseerd in de ruggengraat van elke organisatie: de mensen en de cijfers! De optimale basis van een bedrijf bestaat immers uit een efficiënte bedrijfsvoering, maar ook zeker uit het ontwikkelen en inzetten van de juiste mensen op de juiste plek. Ook op het gebied van begroting, formatie en budgettering sta ik mijn mannetje. Kennis die ik graag deel met anderen.

Je doet het niet in je eendje

Het helpen en begeleiden van mensen en organisaties vind ik het allerleukste. En dat kan op velerlei manieren. Ik adviseer en ontzorg bedrijven in hun organisatie en eventuele personeelsbeleid, maar ook de boekhouding komt regelmatig om de hoek kijken. Advies en administratie lijken misschien ver uit elkaar te liggen. Maar voor starters en zelfstandige ondernemers liggen cijferwerk en inspiratie een heel stuk dichter bij elkaar. Beide zijn immers essentieel voor jouw bedrijf. Wanneer je bezig moet zijn met zaken waar je eigenlijk niets vanaf weet, voel je je soms een dobberend eendje. Maar met passend advies en de juiste ondersteuning, sturing en focus zal jij al snel behendig door het water trappelen. Samen brengen we jouw onderneming verder.

Betrokkenheid, loyaal en enthousiast

Het eendje

“Vraag me niet waarom, maar ik heb gewoon iets met badeendjes. De eerste kreeg ik van mijn moeder, gewoon meegenomen van de rommelmarkt. Inmiddels kom je ze door mijn hele huis tegen, in allerlei kleuren en maten. Zo’n stom eendje raakt me, het maakt me vrolijk! Ze dobberen en duikelen, en staan soms wat wiebelig op hun pootjes, maar: ze hebben potentie, net zoals menig beginnend ondernemer. Een eendje is groot, maar nog niet groot genoeg om een eend te zijn. Ze weten nog niet hoe en wat. Maar met een beetje aandacht en sturing zullen ze sterker in hun schoenen staan.”

Het badeendje