Advies

Als ondernemer heb je waarschijnlijk een hoofd vol ideeën. Ideeën die van jouw passie je werk kunnen maken. En wie wil dat nou niet. Het pad van elke ondernemer is echter anders. Adviestrajecten zijn dan ook persoonlijk. Ik help je om de juiste stappen te nemen of om die moeilijke knopen eindelijk door te hakken. Dat doen we uiteraard met beleid, je moet zelf voelen en ervaren of de weg die we inslaan bij je past.

Met mijn hulp doe je niet alleen inspiratie op en gaan we op zoek naar de juiste stappen voor jou, maar geef ik je ook inzicht in actuele en accurate gegevens, waardoor je gefundeerde beslissingen kunt nemen. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan die voorkomen hadden kunnen worden. Op die manier kun jij je met een gerust hart focussen op waar jij goed in bent: ondernemen.

Adviseren, inspireren en stimuleren is waar Nicole Schrijvers goed in is!
Dromen, denken, doen!

Mobiliteit

Mensen in beweging krijgen

Op elk moment in je loopbaan kan er een moment komen dat je vast loopt in je werk, je ambities of je werk-privé balans. Op dat moment kan sparren over jouw loopbaan je helpen om ‘back on track’ te raken. Door te praten over je ontwikkeling en (opnieuw) doelen te stellen kunnen we samen aan de slag om de stappen te gaan nemen waarmee jij jouw dromen kunt verwezenlijken. Op een manier die past bij jouw situatie wil ik je motiveren en inspireren om de juiste stappen te maken in je carrière. Dromen, denken, doen! Samen buigen we problemen om naar oplossingen. Altijd door dichtbij jezelf te blijven, want daar heb je uiteindelijk het meeste aan. Samen gaan we “aon de geng!”

Personeelsontwikkeling & ondersteuning

Ondersteuning op het gebied van personeel en organisatie

Ik bied professionele ondersteuning op het gebied van personeel en organisatie. Een duidelijk en helder personeelsbeleid zorgt voor een hogere productiviteit en een fijne werksfeer. Maar dit vergt veel tijd. Van het aannemen van de juiste mensen en hun begeleiding, ontwikkeling, motivatie en beloning tot begeleiding bij ziekteverzuim en re-integratie. Het zijn allemaal belangrijk zaken die jou als werkgever aandacht vragen. Helaas kun je er niet altijd de tijd en aandacht aan schenken die je zou willen. Ik ondersteun bedrijven en organisaties op het gebied van hun personeelsorganisatie en zorg ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek komt én blijft.

Talentontwikkeling

De kick-off van jouw bedrijf

Ondernemen is spannend en uitdagend. Als startende ondernemer komt er dan ook heel wat op je af. En ja, ook hier geldt: een goed begin is het halve werk. Een goed voorbereide starter heeft meer kans van slagen. Ik begeleid jou graag om jouw ideeën uit te werken, je talenten optimaal in te zetten en de basis van jouw onderneming sterk neer te zetten. Ik bied je de ondersteuning die je nodig hebt, waardoor je jouw positieve energie nog succesvoller in kunt zetten. Als jouw klankbord zorg ik er op de achtergrond voor dat jij je als ondernemer optimaal kunt ontwikkelen in deze eerste, belangrijke periode. Zo heb je altijd iemand om mee te sparren. Een begeleidingstraject is de goede basis voor een succesvolle toekomst van jouw kersverse bedrijf.