Ilona Lucia Yoga & Reiki, oktober 2020

Nicole ontzorgt mij. En brengt me tijd, om me te focussen op hetgeen ik zo graag doe en dat is yogalessen geven. Ze doet dit op een -voor mij- hele prettige manier. No stress, en enkel vertrouwen. ook is er altijd een oplossing. zelfs als ik haar last minute vraag iets voor mij te doen wat van belang is voor de belastingaangifte. Ik kan zorgeloos nu eindelijk mijn boekhouding en administratie loslaten. Iets wat ik lang niet durfde afgeven. Naast een kei in haar werk als ‘ontzorger rondom de cijfers’ brengt ze met haar warme persoonlijkheid altijd weer een lach op mijn gezicht en een zucht van verlichting als iets goed is gekomen?. Haar guitige humor is voor mij ook echt waardevol. Dat breekt een beetje de droge stof waar ik zo weinig kaas van heb gegeten. Dan begint er eindelijk een kwartje te vallen daar waar ik voorheen lang als een botsauto kon staren op een scherm en er niks van begreep.