Nicole brengt rust en vertrouwen, waardoor ik mij nog beter voor mijn klanten kan inzetten

Sinds Nicole Schrijvers mijn administratie verzorgt, kan ik mij met een gerust hart volledig richten op mijn klanten.
Mijn administratie kostte mij voorheen altijd behoorlijk veel kostbare tijd, met name in het weekend. Ik ben tenslotte geen administratie-expert. Ik moest sommige dingen elke maand opnieuw weer uitzoeken (“hoe was het ook alweer?”) en het is ook niet mijn favoriete bezigheid.

Dankzij de professionele opzet van Nicole Schrijvers, hoef ik nu alleen nog alle nota’s in te scannen en ontvang ik keurig elke maand een volledig en gedetailleerd overzicht van mijn financiën.
In het begin was het even wennen om niet meer alle details van de administratie te kennen, maar het bleek al snel dat ik nog steeds het vereiste inzicht had. Sterker nog: de kritische vragen en waardevolle adviezen van Nicole hebben ervoor gezorgd dat ik op financieel gebied eigenlijk nog beter gefocused ben op de wérkelijk belangrijke aspecten. Dat brengt rust en vertrouwen, waardoor ik mij nog beter voor mijn klanten kan inzetten.

– Een tevreden ZZP-er