Waarom alleen doen, als het samen kan!

Wat betekent Nicole voor mij?

Een jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen naast mijn parttime baan en ik streef ernaar om fulltime mijn hart te kunnen volgen. Om deze wens te realiseren heb ik hulp nodig.

Iemand die samen met mij uitzoekt wat ik nu echt wil, wat is mijn doel, hoe bouw ik een goed netwerk op, welke vaardigheden heb ik tot mijn beschikking en hoe kan ik die optimaal benutten.

Nicole is een lieve vrouw, heel gewoon en tegelijk zo bijzonder. Vanaf onze eerste ontmoeting, voelde ik me als een eendje in het water. Tijdens onze bijeenkomsten werken we aan mijn persoonlijk zakelijk doel. Met haar kennis, tips en creativiteit nodigt ze mij uit om op mijn doel af te stappen. De combinatie om samen de feiten te bekijken, nieuwe mogelijkheden te zoeken of bestaande opties bij te schaven, vind ik heel prettig.

Nicole beschikt over een brede kennis, ze is deskundig, heeft een goed luisterend oor en brengt haar adviezen met de juiste dosis humor. Na onze afspraak heb ik weer nieuwe energie, zit vol ideeen en kan weer verder op het jusite pad.

Waarom alleen doen, als het samen kan!
– Melanie Magnee